Met de kracht van de natuur in je eigen (natuur)kracht komen


check

https://www.mydoterra.com/barbaradeconinck/

 Ontdek de essentiële oliën van dōTERRA

Zelf ben ik helemaal overtuigd van de kracht en de magie van de essentiële oliën en heel graag wil ik iedereen inspireren om te ontdekken wat deze oliën voor hen kunnen betekenen.

Meer info kan je vinden op mijn persoonlijke website:

https://www.mydoterra.com/barbaradeconinck/

Hier kan je zelf ook  je producten bestellen. Als je lid wordt, krijg je direct 25% korting en je wordt je ook lid van ons fijne team waarbinnen we elkaar ondersteunen en inspireren zodat je organische kan bij leren over het gebruik van essentiële oliën. Bovendien worden er regelmatig lessen gegeven, zowel online als live, door dr. Aline De Pelsemaeker en andere mensen uit ons team.

Koop jouw starterskit en word lid van ons fijne team

Wens je de family essentials kit met 10 flesjes van5 ml lavendel, citroen, pepermunt, melaleuca (tea tree), oregano, wierook, Deep Blue™, doTERRA Air™, ZenGest™, doTERRA On Guard™, inclusief een beknopte gebruiksaanwijzing en voor elke essentiële olie en blend.

Wens je de home essentials kit met 10 flesjes van 15 ml van de 10 basisoliën: lavendel, citroen, pepermunt, melaleuca (tea tree), oregano, wierook, Deep Blue™ (5 ML), doTERRA Air™, ZenGest™, doTERRA On Guard™, inclusief een beknopte gebruiksaanwijzing voor elke essentiële olie en blend en een diffuserHoe ik de essentiële oliën van dōTERRA mocht ontdekken

In januari 2022 kwam ik dankzij dr. Aline de Pelsemaeker (holistisch arts) in contact met essentiële oliën van dōTERRA (=geschenk van de aarde). Zij leerde me over de kracht en veiligheid van essentiële oliën als natuurlijke medicijnen. Daarnaast leerde ik via Aline ook enorm veel over het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Ik heb nu ruim een jaar mogen ervaren wat mijn lichaamssignalen me vertellen en hoe ik er kan naar luisteren om het het zelfhelvend vermogen van mijn lichaam aan te spreken, met ondersteuning van de essentiële oliën van dōTERRA. Ik voel dat ik hier een missie in te delen heb nl ik wil mensen opnieuw de eeuwenoude kennis van de essentiële oliën aanreiken alsook inzicht meegeven in het zelfhelend vermogen van hun lichaam. Op die manier hoop ik hen te inspirereren om te voelen en ontdekken wat hun lichaam nodig heeft en hoe ze opnieuw de regie over hun eigen gezondheid kunnen opnemen, waar dat kan.


Ik verdiep me nog dagelijks in de kennis van de essentiële oliën om steeds beter te weten hoe ik deze kan inzetten. Ik werk samen met dōTERRA, een wereldwijd bedrijf dat ervoor gekend staat oliën van de beste kwaliteit aan te bieden. Bijkomend draagt het bedrijf duurzaamheid en fair trade hoog in het vaandel. 


Wil je graag meer weten over dōTERRA en de essentiële oliën neem dan even een kijkje op mijn dōTERRA-website:

https://www.mydoterra.com/barbaradeconinck/

Via deze site kan je een account aanmaken maar je mag me hiervoor ook gerust een mailtje sturen zodat ik je de beste instapvoorwaarden kan meegeven. Wie via mijn website of via persoonlijke mail naar mij intekent, krijg automatisch de kans om deel uit te maken van ons fijne team 'Holistisc Essentials' dat door dr. Aline De Pelsemaecker hier in België opgestart werd. Dat betekent ook dat je kan deelnemen aan gratis lessen om de essentiële oliën ten volle te kunnen inzetten en je eigen natuurapotheek aldus als een waardevol 'instrument' in je huishouden in te zetten ifv het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Ik begeleid je graag bij het ontdekken van de oliën en alle andere huishoud- en verzorgingsproducten van dōTERRA.